DELIFE | Vstupuje na český trh | 2023

DELIFE | Vstupuje na český trh | 2023

Od ledna 2023 vstoupila na český trh společnost Delife, výrobce kvalitního a designového nábytku.

Společnost Delife vznikla v roce 2008 a již během takto krátké doby se stala jednou z Top 50 nejúspěšnějších bavorských firem. Jsme připraveni poskytovat kvalitní a pěkný nábytek i českým zákazníkům.

Široký sortiment | Vysoká kvalita | Rychlé dodání | Špičkový servis

Exkluzivní nábytek, který prostřednictvím své zvláštní kreativity, kvalitního zpracování a jedinečného krásného designu vypráví jedinečné příběhy a promění vaše čtyři stěny v království, nás inspiruje a uchvacuje znovu a znovu každý den.

Více jak 500 000 zákazníků od roku 2008

Od roku 2008 sdílíme naši radost ze všeho krásného a naši vášeň pro stále nové, individuální a jedinečné nápady na zařizování s více než půl milionem zákazníků, kteří oceňují zvláštní bydlení a bydlení stejně jako my.

V DELIFE vám nechceme nabízet jen jedinečný nábytek, jako je masivní dřevěný nábytek vyrobený z cenného akáciového dřeva nebo jemného sheeshamu: nákup nábytku u nás by pro vás měl být vždy pohodový, bezpečný a prostě opravdu dobrý zážitek.

Protože víme, že koupit si moderní pohovku nebo jedinečný stolek na okraji stromu je především otázkou důvěry. Proto vám nabízíme nejen nádherný čalouněný nábytek a zařízení z masivního dřeva, ale také rychlou a snadnou doručovací službu, mnoho individuálních a bezpečných platebních metod.

🔥 Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte EXTRA SLEVU 12 % na celý sortiment 🔥

Do 30. 4. doprava s výnosem ZDARMA v hodnotě 1 790 Kč.

Přihlaste se k odběru novinek a získejte

5% slevu

Na všechny produkty

Spravovat Souhlas s cookies

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.